Ny-til-ombygning af badeværelser

Her på siden finder du alt, du skal vide om vores service til badeværelset.

Montering af badeværelser på hele Fyn

Hemmingsens VVS udfører alt i forbindelse med opsætning af badeværelser.

Det gælder således både spejle, vandhaner, bruser, toiletter samt montering af alt armatur.

Vi monterer desuden også gulvvarme på dit badeværelse, så du ikke får kolde fødder i vintermånederne.

Her hos Hemmingsens VVS står vi naturligvis også altid klar med en masse god råd og vejledning, og vi guider dig hellere end gerne frem til det helt perfekte badeværelse.

Hos Hemmingsens VVS lægger vi derudover stor vægt på den håndværksmæssige kunnen, og arbejdet bliver altid udført i tæt dialog med kunden.

Har du desuden allerede fundet det perfekte spejl, vandhane eller bruser, og mangler du blot nogle til at sætte det op, så må du også gerne give os et kald – vi monterer gladelig VVS-artikler, som kunderne selv leverer.

Vi har en lang række gode samarbejdspartnere, og vi har derfor også mulighed for at levere komplette badeværelsesløsninger til vores kunder.

Bestil din nye vandhane, bruser eller toilet allerede i dag, og få den samme gode service som altid.

Skab det perfekte badeværelse

Det kan være en rigtig stor beslutning, at skulle beslutte, om du skal renovere eller indrette et helt nyt badeværelse.

Det kræver meget planlægning samt store overvejelser. Der er uendeligt mange muligheder at vælge imellem, og du skal træffe en masse valg.

Her hos Hemmingsens VVS mener vi, at det at renovere badeværelset skal være en fed proces, og vi ønsker, du nyder den ligeså meget, som det færdige resultat.

Derfor står vi altid til rådighed med inspiration og gode råd, der kan hjælpe dig med at skabe det absolut perfekte badeværelse.

Hemmingsens VVS er altid klar med gode råd og vejledning

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at få monteret eller serviceret dit badeværelse her hos os, får du det flotteste og bedste badeværelse på markedet.

Vi ønsker kun at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og det gør vi blandt andet ved at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget til punkt og prikke.

matias og ole hemmingsen vedsiden af vvs firmabil med døgnservice skrevet på siden for at fremhæve VVS-døgnservice og akut VVS-hjælp

Skal vi tage en snak?

Har du spørgsmål til vores montering af gulvvarme på dit badeværelse, eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@ohvvs.dk.

Ellers kan du udfylde vores kontaktformular nedenfor. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.