Blødgøringsanlæg

Få lækkert vand med et blødgøringsanlæg

Ønsker du at have lækkert og kalkfrit vand i din bolig? Så har vi løsningen til dig. Du kan nemlig løse alle kalkproblemer med et blødgøringsanlæg, og her hos Hemmingsens VVS tilbyder vi et fint udvalg af de praktiske anlæg.

Med et blødgøringsanlæg undgår du, at kalken i dit vand når frem til vandhanen, elkedlen, kaffemaskinen, bruseren osv. Får du monteret et blødgøringsanlæg i din bolig, er det vandet i hele boligen, der er dækket ind. Der er således mange fordele ved at blødgøringsanlæg, og en af dem er, at rengøringen bliver hundrede gange nemmere, da du vil være fri for kalkpletter på fliser såvel som klinker.

Du vil desuden opleve, at du uden kalk i vandet vil få blødere sengetøj samt håndklæder – og det er endda uden skyllemiddel! Sidst, men ikke mindst, forlænger du din kaffemaskines, vaskemaskines og elkedels levetid – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse her på siden, og læs meget mere om vores blødgøringsanlæg samt vores monteringer af dem.

Service på alle Aqua Danmarks blødgøringsanlæg 

Her hos Hemmingsens VVS tilbyder vi service på alle Aqua Danmarks blødgøringsanlæg.

Vores service omfatter blandt andet kontrol af anlæggets indstillinger samt ændringer af de indstillinger, som ikke passer.

Vi kontrollerer derudover også den indstillede hårdhed på vandet, og ændrer denne indstilling til den ønskede hårdhed.

Er dit anlæg blevet beskidt, tilbyder vi også rensning af anlægget samt desinficering af blødgøringsanlæggets saltbeholder.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi også en gennemgang af regenereringsprocessen samt kontrol af anlæggets ventiler og ventures.

Bestiller du dit servicesyn at dit blødgøringsanlæg i dag, bliver du kontaktet af os indenfor 24 timer, og laver en aftale med dig. 

Service og levering i topklasse hos Hemmingsens VVS

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at købe vores blødgøringsanlæg får du en yderst specialiseret opsætning samt dejligt blødt vand drikkevand.

Vi ønsker kun at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og det gør vi blandt andet ved at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget til punkt og prikke.

Har du spørgsmål til vores installation af blødgøringsanlæg, eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@hemmingsensvvs.dk

Ellers du kan udfylde vores kontakt formular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.

Køb dit blødgøringsanlæg hos Hemmingsens VVS

Udover at tilbyde service til dit blødgøringsanlæg, kan du faktisk også købe et spritnyt anlæg her hos os. Vores udvalg af blødgøringsanlæg spænder bredt, og vi garanterer, at vi har et anlæg, der matcher alle dine behov. Se eksempelvis den lækre Aqua Danmark Delfin, som er perfekt til familier med op til 12 personer i husstanden. Dette blødgøringsanlæg kan holde til mindre boligblokke og restaurationer, og derudover kan anlæggene sættes sammen, så de kan holde til større installationer. Modellen har dobbelt regeneratorer, hvilket betyder, at den giver dig blødt vand 24 timer i døgnet.

Dette blødgøringsanlæg er ikke blot et køb. Med dets lange levetid på op til 25 år, bliver anlægget hurtigt en investering – og en god én af slagsen. Det er nemlig et af Danmarks billigste blødgøringsanlæg, når det kommer til drift, da det er det blødgøringsanlæg, der bruger mindst salt såvel som vand. Ønsker du således at slippe af med kalken i dit drikke- og badevand, kan du nemt og hurtigt løse problemet med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.

Er det dog ikke et blødgøringsanlæg, med så stor kapacitet, du har behov for, tilbyder vi naturligvis også blødgøringsanlæg til mindre opgaver. Se her eksempelvis den smarte Aqua Danmark Leyco Soft 9, som er perfekt til familier med op til 5 personer i husstanden. Dette er et lille blødgøringsanlæg, der nemt kan stå i et teknik rum eller vaskeskab.

Anlægget er desuden udstyret med en smart og yderst praktisk by-pass ventil, som gør det muligt at slukke for blødgøringsprocessen, mens du vander have. Dette anlæg er altså perfekt til små familier, samt familier, der er meget i haven.

Ønsker du et blødgøringsanlæg, der hverken er for stort eller småt? Så bør du tage et kig på den smarte Aqua Danmark Leyco Soft 15, som passer perfekt til husstande med op til 8 personer.

Præcis som det andet anlæg, har dette også en størrelse, der gør det muligt at opbevare det i et teknik rum eller vaskeskab. Derudover har dette blødgøringsanlæg også den smarte by-pass ventil, som gør arbejdet i haven en del lettere.

Det er desuden værd at nævne, at et blødgøringsanlæg her fra os altid er fuldautomatisk.

Blødgøringssalt samt –anlæg og service 

Hos Hemmingsens VVS har vi således alt, hvad der har med blødgøringsanlæg at gøre.

Vi tilbyder nemlig salt, anlæg samt service. Vi står desuden altid klar med et godt tilbud, så du kan få blødt og lækkert drikkevand, uden at tømme pengepungen.

Vi udfører alt i forbindelse med opsætning samt service af dit nye blødgøringsanlæg, og så er vi naturligvis altid klar med gode råd og vejledning.

Vi udfører derudover altid vores arbejde i tæt dialog med vores kunde, og på denne måde sikrer vi, at alle forventninger mødt samt alle behov opfyldt.

Gå altså på opdagelse her på vores hjemmeside, og se vores lækre udvalg af blødgøringsanlæg, og giv os et kald, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opsætning samt service.

 

Referencer

Lyder det som noget for dig?