Montering af gulvvarme

Montering af gulvvarme – slut med kolde fødder

Det er de færreste mennesker, der ikke elsker den behagelige varme fornemmelse, som man får når man går på et gulv med gulvvarme.

Der er mange fordele ved gulvvarme, men to meget væsentlige fordele er, at du slipper for kolde gulve samt den spildplads, som en radiator kan optage i et rum.

Har du desuden et lavtemperatursvarmesystem, fungere gulvvarme yderst godt hertil. Derudover er montering af gulvvarme også essentielt, hvis du benytter jordvarme eller et varmepumpeanlæg.

Benytter du dig af fjernvarme, er det vigtigt at få lavet en blandingssløjfe på gulvvarmen, da det gør, at den rammer den helt rigtige temperatur.

Det er blevet yderst populært at have gulvvarme rundt i hele huset samtidig med, at gulvvarmen kombineres med radiatorer – dette øger naturligvis komforten i hele huset, og du vil med garanti aldrig gå rundt med kolde fødder igen.

Ønsker du således at høre mere om vores montering af gulvvarme, kan du blot læsere videre her på siden.

Fordele ved montering af gulvvarme

Der er mange fordele ved montering af gulvvarme i dit hus.

Du kan eksempelvis slippe for at have radiatorer, hvorfor du i sidste ende vil opnå en bedre udnyttelse af dine rum, da du har mere frihed til at indrette og møblere rummet.

Det er desuden nemmere at holde rummet rent, og det dejlige varme guld er til stor velbehag for hele familien, da det giver en behagelig varme fordeling i hele huset.

Får du lavet en montering af gulvvarme på dit badeværelse, vil du desuden opleve, at dit badeværelsesgulv tørrer hurtigere såvel som andre overflader i rummet.

Kort sagt er der altså mange gode grunde til, at få foretaget en montering af gulvvarme i dit hus, og her hos os kan du altid kontakte os for gode råd samt uforpligtende tilbud.

Service af allerhøjeste kvalitet

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at gøre brug af vores montering af gulvvarme, får du en specialiseret montering samt lækkert varmt gulv.

Vi ønsker kun at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og det gør vi blandt andet ved at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget til punkt og prikke.

Har du spørgsmål til vores montering af gulvvarme, vores gulvvarmanlæg, eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@hemmingsensvvs.dk 

Ellers du kan udfylde vores kontakt formular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.

Vandbaseret eller elbaseret gulvvarme? 

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige typer montering af gulvvarme – montering af gulvvarme på el og montering af gulvvarme på vand. Gulvvarme på el er forholdsvist billigt at montere, det er dog dyrt i drift.

Gulvvarme på vand er dyrere at installere, men billigere i drift. Der er derudover en lang række andre fordele og ulemper ved begge typer af gulvvarme, som skal tages i betragtning, før du vælger.

Montering af gulvvarme, der er baseret på vand er dyrere, fordi man er nødt til at fjerne det eksisterende gulv. Ved montering af gulvvarme på el lægger du derimod direkte ovenpå det eksisterende gulv, men forbehold for, at der er plads til det. I begge tilfælde skal der dog lægges nyt gulv ovenpå gulvvarmeanlægget.

I de fleste tilfælde betaler det sig bedst at vælge vandbaseret gulvvarme, da du med denne form for gulvvarme vil få en lavere varmeregning på lang sigt. Skal du desuden sælge dit hus en dag, kan det godt blive en ulempe at have el gulvvarme som primær opvarmningskilde, da el opvarmning straffes hårdere i beregningen af et energimærke.

Den fordel ved montering af gulvvarme på el er dog, at det virker uafhængigt af resten af husets almindelige varmesystem. Med gulvvarme på el kan du nemlig slukke for varmen i resten af dit hus samtidig med, at du kan have et dejligt lunt badeværelsesgulv. Dette vil du eksempelvis få ekstra gavn af om sommeren, hvor du ikke har brug for den almindelige varme i huset.

Kan du ikke beslutte dig for, hvilken type gulvvarme du ønsker, så kan du faktisk installere begge typer gulvvarme på samme tid. På denne måde opnår du et lunt badeværelsesgulv året rundt samtidig med, at du opnår den økonomiske besparelse, som du kan få ved montering af gulvvarme på vand.

Med andre ord betyder det også, at du om vinteren har den vandbaserede gulvvarme, som er billig i drift, mens du således også har el gulvvarmen, som giver dig et lunt badeværelsesgulv om sommeren – og hvem ønsker ikke det?

Montering af gulvvarme samt meget mere hos Hemmingsens VVS

Bor du altså på Fyn, og er du helt vil efter at få foretaget en montering af gulvvarme i dit hus? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Her hos Hemmingsens VVS foretager vi nemlig montering af gulvvarme på hele Fyn, og vi garanterer, at vi har en løsning, der kan dække alle dine behov.

Er du i tvivl om, hvilket type gulvvarme, du vil have monteret, så hjælper vi dig naturligvis også gennem dette valg. Vi står altid klar til at guide og rådgive dig frem til den rigtige løsning, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Går du på opdagelse her på vores hjemmeside, kan du desuden se alle de andre ydelser vi også tilbyder.

Vi er specialister indenfor mange ting, og det er blandt andet montering af gulvvarme. Det betyder også, at vi kan levere gulvvarme helt ned til 12 mm, og det bliver derfor muligt for dig, at få gulvvarme præcis alle de steder, som du troede var umuligt.

Referencer

Lyder det som noget for dig?