Undgå kalk i vandet

Fjern kalk med en kalkspalter, og undgå store og unødvendige udgifter til tilkalkede varmelegemer mm.

Undgå kalk i din bruser med en kalkspalter

Ønsker du at reducere hårdheden på dit vand? Så er du landet det helt rigtige sted.

Her på siden kan du nemlig læse alt om vores montering og service af kalkspalter, som hjælper dig med at undgå kalk i dit badeværelse og i din kaffe.

Du kan få kalkspalter i flere forskellige størrelser samt priser, og har du altså kalk i dine rør, kan du nemt og hurtigt komme af med det, med en kalkspalter.

Fjern kalk med en kalkspalter, og undgå dermed store og unødvendige udgifter til tilkalkede varmelegemer eller andet.

Når du får fjernet kalken i varmeveksler, vaskemaskine, opvaskemaskine og i alle dine rør, opnår du således meget mere ud af dine maskiner og produkter.

Når du afkalker med en kalkspalter, bliver vandkvaliteten dog ikke forbedret, man får blot kalken til at binde sig i sig selv i stedet for i rør osv.

Gå derfor på opdagelse her på siden, og lær meget mere om vores service og montering af kalkspalter

Hemmingsens VVS er altid klar med gode råd og vejledning.

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at få monteret eller serviceret dine kalkspalter her hos os, får du de bedste og mest økonomiske kalkspalter på markedet.

Har du spørgsmål til vores montering af kalkspalter på dit badeværelse, eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på;

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@ohvvs.dk

Ellers kan du udfylde vores kontakt formular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.