Ny-til-ombygning af køkkener

Få hjælp til at skabe drømmekøkkenet

Sammensæt det perfekte køkken med de mange flotte og praktiske køkkenarmaturer, du finder her på siden.

Vores køkken-armaturer er nogle af de mest centrale dele af et velfungerende køkken.

Vi benytter dem under madlavning såvel som oprydning, og af netop denne grund er det vigtigt, at du vælger velfungerende og praktiske køkken-armaturer af god kvalitet, når du skal have lavet nyt køkken.

For mange er det naturligvis også vigtigt, at det færdige køkken bliver et fryd for øjet – vi bruger trods alt mange timer i netop dette rum. Her hos Hemmingsens VVS hjælper vi dig gerne med at skabe dit drømmekøkken.

Vi kan faktisk klare det hele for dig! Vi står for både opsætning og montering af dit nye VVS køkken, men lige her på siden kan du faktisk også købe en lang række VVS-artikler til dit køkken samt renovering af gamle køkkener.

 

Du vælger således selv, om vi skal montere et VVS køkken, som du har købt et andet sted, eller om vi skal montere et VVS køkken, som du har købt her hos os. Vi har en masse gode samarbejdspartnere, som gør det muligt for os også at levere et komplet VVS køkken.

Bestil derfor nye vandhaner hos os allerede i dag – du får det til faste lave pris samt samme gode service som altid.

Kontakt os for kompetent vejledning og gode råd

Skal du have et nyt køkken? Så er du altså kommet til det helt rigtige sted. Kvaliteten af vores VVS køkken service er nemlig slet ikke til at tage fejl af.

Her hos Hemmingsens VVS har vi stor erfaring med alle de traditionelle VVS opgaver i køkkenet, men vi har naturligvis også stor erfaring med de mere specielle opgaver, som man ikke nødvendigvis møder hver dag.

Der findes ikke en opgave, der er for stor til, at vi kan klare den. Vi laver og fikser nemlig alt lige fra vandhaner til afløb, og tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Hemmingsens VVS er altid klar med gode råd og vejledning.

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at gøre brug af vores VVS køkken service, får du et optimalt køkken samt mest mulig energibesparelse.

Vi ønsker kun at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og det gør vi blandt andet ved at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget til punkt og prikke.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af køkkenarmaturer, vores VVS køkken service eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@hemmingsensvvs.dk

Ellers du kan udfylde vores kontakt formular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.

VVS køkken service der sparker røv

Køkkenet er et af de travleste rum i hjemmet, og det er ofte her, venner og familie samles over en god middag eller en varm kop te. Af netop denne grund er det også vigtigt, at dit køkken er funktionelt, men samtidig rart at opholde sig i.

Overvejer du således at skifte dit gamle køkken ud med et nyt, er det altid en god ide at tage fat i en erfaren fagmand først. Hos os giver vi altid gåde råd med på vejen, men vi kan også lave et uforpligtende tilbud på vores VVS køkken service, samt fortælle dig meget mere om selve udførelsen.

Når det kommer til at gøre drømmekøkkenet til virkelighed, er mulighederne uendelige – men der er også mange ting at tage stilling ting. Du skal blandt overveje faktorer som farver, former, størrelser, overfladestrukturer, materialer og meget mere.

Derudover skal det hele gerne passe sammen – det gælder både på det funktionelle og det æstetiske plan. Alt dette kan vi naturligvis hjælpe med.
Her hos Hemmingsens VVS har vi nemlig kendskab til et stort produktsortiment, og vi forhandler desuden selv flere anerkendte varer.

Vi har valgt at indgå samarbejder med populære producenter, som leverer varer til os af høj kvalitet. Vores VVS køkken løsning bliver dermed yderst langtidsholdbar.

Det betaler sig ofte, at få en eksperts syn på projektet allerede i planlægningsfasen, og hos os er du altid velkommen til at ringe, og gøre brug af vores store erfaring.

Vi hjælper dig nemt og hurtigt igennem valget af de forskellige typer køkkenvaske, vaskemaskiner og opvaskemaskiner til dit nye køkken.

Stort udvalg af køkkenarmaturer hos Hemmingsens VVS

Er du netop kommet så langt i din planlægning, at du skal til at vælge blandt andet vandhane, opvaskemaskine, håndvask? Så kan du lige her på siden finde et bredt udvalg af alt VVS til dit køkken.

Ved at købe dit køkkenarmatur her hos os, får du med garanti dækket det praktiske behov, men du kan også glæde dig over de mange spændende og innovative design, som vi tilbyder her på siden.

Klik derfor rundt på siden i ro og mag, og præcis de armaturer, der passer til dine behov.

Når først du har fundet den perfekte vandhane til dit nye drømmekøkken, skal du blot bestille den hjem, og så kommer vi og monterer den for dig – nemmere bliver det vidst ikke.

Vi står desuden også for opsætning og montering af afløb i dit køkken, og du kan her på siden således også finde alt, hvad du skal bruge af afløb til dit nye køkken. Mangler du derfor et afløb, eller blot tilbehør til dit afløb, så finder du det uden tvivl her.

Referencer

Lyder det som noget for dig?