VVS til køkken - Ny-til-ombygning

Sammensæt det perfekte køkken med de mange flotte og praktiske køkkenarmaturer, vi har til rådighed. Få professionel hjælp til montering. 

Få hjælp til at skabe drømmekøkkenet

Vi præsenterer dig for- og rådgiver om det bedste VVS-udstyr til køkkenet på markedet. Samtidig sørger vi selvfølgelig for professionel montering, hvis du har behov for dette.

Få det bedste køkkenarmatur hos os

Vores nøje udvalgte køkken-armaturer er essentielle for et velfungerende køkken.

Vi benytter dem under madlavning såvel som oprydning – og så skal det færdige køkken selvfølgelig være en fryd for øjet. Vi bruger trods alt mange timer i det.

Og af netop denne grund er det vigtigt, at du vælger velfungerende og praktiske køkkenarmaturer af god kvalitet, når du skal have lavet nyt køkken. 

Kontakt os på 40 37 02 16 hvis du har brug for VVS-rådgivning om armatur til køkkenet.

kogende vandhane i koekken

Montering af alle typer køkkener

Du vælger selv, om vi skal montere et køkken, som du har købt et andet sted – eller om vi skal montere et køkken, som du har købt her hos os. 

Husk, at du kan få rabat på hvidevarer og armatur, hvis du bestiller både dét og montering hos os.

Kontakt os på 40 37 02 16 hvis vi skal hjælpe med montering af dit nye køkken.

service af haandvask og afloeb

Kontakt os for rådgivning om nyt køkken

Står og skal vælge nyt køkken? Så er du kommet til det helt rigtige sted. 

Vi har stor erfaring med alle de traditionelle VVS opgaver i køkkenet, og derudover har vi været aktive i så mange år, at vi også har opbygget stor erfaring med de mere specielle VVS-opgaver, som man ikke nødvendigvis møder hver dag.

Der findes ikke en VVS-opgave til køkken, vi ikke kan klare. Vi laver og fikser nemlig alt lige fra vandhaner til afløb, og tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

VVS til køkken - gode råd og vejledning

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du at gøre brug af vores VVS-køkkenservice, får du et flot køkken med mest mulig energibesparelse.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af køkkenarmaturer, vores VVS-køkkenservice – eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud/kompetent rådgivning, skal du være velkommen til at give os et kald på 40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@ohvvs.dk

matias og ole hemmingsen vedsiden af vvs firmabil med døgnservice skrevet på siden for at fremhæve VVS-døgnservice og akut VVS-hjælp

Få det køkken, du altid har drømt om

Køkkenet er et af de travleste rum i hjemmet, og det er ofte her, venner og familie samles over en god middag eller et hyggeligt kaffe/kagebord. Dit køkken skal derfor både være 100% funktionelt og samtidig rart at opholde sig i.

Overvejer du at skifte dit gamle køkken ud med et nyt, er det således altid en god ide at tage fat i en erfaren fagmand først. Når det kommer til at gøre drømmekøkkenet til virkelighed, er mulighederne nemlig uendelige – men der er også mange ting at tage stilling ting.

Du skal bl.a. overveje faktorer som farver, former, størrelser, overfladestrukturer, materialer og meget mere.

Derudover skal det hele gerne passe sammen – det gælder både på det funktionelle og det æstetiske plan. Alt dette kan vi naturligvis hjælpe med.

Vi har valgt at indgå samarbejder med populære producenter, som leverer varer til os af høj kvalitet. Vores VVS køkken løsning bliver dermed yderst langtidsholdbar.

Vi hjælper dig nemt og hurtigt igennem valget af de forskellige typer køkkenvaske, vaskemaskiner og opvaskemaskiner til dit nye køkken.

Stort udvalg af køkkenarmaturer hos Hemmingsens VVS

Er du netop kommet så langt i din planlægning, at du skal til at vælge blandt andet vandhane, opvaskemaskine, håndvask? Så kan du købe alle armaturer igennem os. 

Ved at købe dit køkkenarmatur hos os får du med garanti dækket både dine praktiske og æstetiske behov. 

Klik dig videre herunder, hvis vi skal hjælpe dig med dit nye køkken.

Du skal være velkommen til at give os et kald på:

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@ohvvs.dk.