Varmevandsbeholder og varmeveksler

Udskiftning og service af varmeveksler

Er din bolig tilsluttet fjernvarme, og ønsker du at spare penge på opvarmningen af dit forbrugsvand?

Så er du kommet til det helt rette sted. Løsningen er nemlig så simpelt som en varmeveksler.

Sætter du en varmeveksler i forhold til en varmevandsbeholder, er den varmeveksler nemlig en rigtig fed løsning. Den bruger kun energi, når du rent faktisk skal bruge det varme vand.

Derudover har en varmeveksler ikke en beholder med varmt vand, som den skal holde varmt.

Du kan med en varmeveksler faktisk spare helt op til 40% på dit samlede energiforbrug, hvis du vælger at udskifte din varmevandsbeholder med en varmeveksler.

Ønsker du at vide mere om vores udskiftning service af varmevekslere, kan du læse meget mere her på siden.

Varmeveksler – varmt vand, når du har brug for det

Den helt store energibesparelse ved brug af en varmeveksler opnås ved, at du anvender fjernvarmen til at opvarme dit brugsvand samt at du kun opvarmer dit brugsvand, når du har brug for det.

Du opnår derfor en besparelse ved, at fjernvarmen er billigere end el forbruget til at opvarme dit brugsvand – hvert fald i de fleste tilfælde.

Derudover opnår du en besparelse, da du ikke vil have et depot af varmt vand, som skal bruge energi til at holdes varmt. Det er nemlig sådan, at størstedelen af energiforbruget til varmevandsbeholderen går til at holde vandet varmt.

Det er ligegyldigt, hvor meget eller hvor lidt vand du bruger, varmevandsbeholderen indeholder nemlig altid den samme mængde af varmt vand, også selvom du ikke bruger det.

Alt dette undgår du således med en varmeveksler. En varmeveksler varmer nemlig først vandet op, når du tænder for den varme hane. Det betyder med andre ord også, at du aldrig vil løbe tør for varmt vand, som du kan risikere at gøre, hvis du bruger for meget varmt vand fra din varmevandsbeholder.

Du undgår desuden også alle de sundhedsmæssige udfordringer, som kan opstå hos vand, der bliver opbevaret i en varmevandsbeholder. Du kan udover en varmeveksler til brugsvand og få en varmeveksler, som du kan anvende til at opvarme vandet i dine radiatorer samt gulvvarme.

Spar således penge på at udskifte din varmevandsbeholder med en varmeveksler, og få samtidig et mere kontrolleret vandforbrug.

Hemmingsens VVS er altid klar med gode råd og vejledning.

Her hos Hemmingsens VVS rådgiver vi altid vores kunder til den bedste løsning, og vælger du altså at få monteret eller serviceret dine varmeveksler her hos os, får du de bedste og mest økonomiske varmeveksler på markedet. Vi ønsker kun at fremstå som en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, og det gør vi blandt andet ved at udføre alle opgaver indenfor VVS-faget til punkt og prikke.

Har du spørgsmål til vores montering af varmeveksler, udskiftning af varmevandsbeholder, eller ønsker du blot at få et uforpligtende tilbud eller nogle gode råd, skal du være velkommen til at give os et kald på

40 37 02 16 eller 28 12 54 20.

Du kan også sende os en mail på kontakt@hemmingsensvvs.dk 

Ellers du kan udfylde vores kontakt formular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.

Montering og udskiftning af varmevandsbeholder

Ønsker du ikke, at anskaffe dig en varmeveksler, men derimod fortsætte med at anvende en varmevandsbeholder, så tilbyder vi naturligvis også montering samt udskiftning af dem.

Oplever du, at din varmevandsbeholder er utæt, er det sandsynligvis pga. tæringer. Du bør få skiftet en utæt beholder ud med en ny og velisoleret beholder så hurtigt som muligt.

Når du skal vælge en ny varmevandsbeholder, er det vigtigt, at du vælger en, der båder dækker husstandens behov for varmt vand samt udnytter fjernvarmen bedst mulig.

Er der mange i din husstand, der går i bad på samme tid, bør du fokusere på selve størrelsen af varmevandsbeholderen. Det er nemlig vigtigt, at forholdet mellem kedlens ydelse og størrelsen på varmespiralen, som findes i beholderen, er passende.

Hvis ikke dette forhold er passende, vil beholderen ikke levere den mængde af varmt vand, som husstanden har behov for.

Hvilken varmeveksler skal jeg vælge?

Skal du have opsat en varmeveksler, er det enormt vigtigt, at du spørger en ekspert til råds om, hvilken varmeveksler, der bliver anbefalet til præcis dit område. Du undgår på denne måde, at din nye varmeveksler har en uheldig indflydelse på afregningen af din fjernvarme.

Du skal derudover sikre dig, at din nye varmeveksler er korrekt dimensioneret, så den passer til din husstands forbrug af det varme vand.

Vælger du også en varmeveksler, fordi den skal kunne opvarme vandet til dine radiatorer og gulvvarme, er det desuden vigtigt, at du vælger en varmeveksler, der passer til størrelsen på netop din bolig.

Du skal derudover også sørge for, at din varmeveksler har en indbygget vejrkompensation, således at den fastholder temperaturen på vandet i forhold til temperaturen udenfor i stedet for temperaturen indenfor.

Men bare rolig, det er standart på de fleste varmevekslere i dag, da det har været lovpligtigt på alle nye varmevekslere siden 1. september 2013.

Gode råd til valg af varmeveksler

Her hos Hemmingsens VVS servicerer og monterer vi således alle former for varmevekslere. Rigtig mange vælger at udskifte deres gamle varmevandsbeholder med en ny og noget mindre varmeveksler, og ønsker du at gøre det samme, er du landet det helt rigtige sted.

Få udskiftet din beholder med en ny og bedre varmeveksler, og minimer ikke blot dit varmeforbrug, men spar også en masse penge. Vi henviser kun til de absolut bedste og mest økonomiske vekslere på markedet, og så står vi desuden altid klar med et godt tilbud.

Ønsker du at høre mere om vores tilbud, er du altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud. Vi guider og vejleder dig med glæde frem til den helt rigtige løsning, så du opnår den størst mulige besparelse.

Bestiller du en tid til udskiftning i dag, bliver du kontaktet af os indenfor 24 timer, og så laver vi en aftale med dig.

 

Lyder det som noget for dig?